Buitenlandse vennootschappen

Engelse Limited Company (Ltd.)

Een meer dan volwaardig alternatief voor de BV
De Engelse Private Company Limited by Shares (Limited of Ltd) is een zogeheten Europees Gelijkgestelde Vennootschap, ook wel Euro-BV genoemd (richtlijn 68/151/EEG van de Raad van de Europese Gemeenschappen). De EU-lidstaten moet de Limited daarom behandelen als een volledige en gelijkwaardige rechtspersoon aan de BV, BVBA, SARL, GmbH etc., etc. De Limited biedt een veilig en goedkoop alternatief voor de BV en geniet in Nederland, Duitsland, België en andere.

Na een paar jaar te zijn gestopt heeft De Internetboekhouder besloten om klanten weer te begeleiden het via deze web de mogelijkheid te geven om een LTD of Offshore op te richten.
Los van de vele mogelijkheden die er zijn met buitenlandse vennootschappen heeft de Flex BV niet gebracht wat men ervan had verwacht.
Het gestord kapitaal kan nu vanaf een euro zijn en is er geen veklaring meer nodig van het ministerie.
Maar daar in tegen is de aansprakelijkheid bijna gelijk aan die van een eenmanszaak, VOF en andere ondernemings vormen naar Nederlands recht.

De Internetboekhouder kan altijd op afspraak met uw praten over de verschillende mogelijkheden van buitenlandse vennootschappen naargelang uw wensen.

De internet boekhouder

Contact

Raoul Wall Bergstraat 66
1102 AX Amsterdam

T: 06-54386974
E: roberto@deinternetboekhouder.nl

Chamber of Commerce number: 69602921
VAT number: NL122806220B02