Financiële administratie

Als onderdeel van u financiële administratie is uw boekhouding het financiële hart van uw onderneming. Zonder een betrouwbare administratie heeft u geen goed inzicht in uw financiën waardoor het bijna onmogelijk wordt om de juiste keuzes te maken bij het bepalen van het beleid binnen uw onderneming. Om uw boekhouding goed, efficiënt en effectief te kunnen voeren zijn er meerdere disciplines nodig.

Gesteund door een hoge mate van automatisering kan De internetboekhouder uw (boekhouding) financiële administratie tegen ongekend scherpe tarieven verzorgen. Uw boekhouding wordt zo ingericht dat deze zowel bedrijfseconomisch als fiscaal technisch aan alle eisen voldoet. Bij De internetboekhouder betaalt u vaste bundelprijzen. U krijgt dus nooit achteraf een factuur op uurbasis. De bundels van De Internetboekhouder zijn totale pakketen inclusief standaardvragen en standaardadvies.

Zelf doen

U kunt er voor kiezen om uw boekhouding zelf doen. Wanneer u ervoor kiest om uw boekhouding zelf te doen zijn er diverse aanbieder van online software waar u voor kunt kiezen. Wij kunnen dan de diverse (jaarlijkse) aangiften voor u verzorgen. Ook kunnen wij met u meekijken als u gebruiktmaak van een programma die wij ook gebruiken of als u ons toegang verschaft tot uw online administratie

Laten doen

Uw boekhouding laten doen houd in dat wij uw gehele boekhoeding voor u verzorgen vanaf het verwerken van uw boekstukken tot het indienen van de verschillende belastingaangiften.
Met dien verstande dat wij al uw stukken digitaal wensen te ontvangen
Uw een zakelijke bankrekeningnummer voor de zaak gebruik die gekoppeld kan worden aan uw administratie.

Samen doen

Bij het samen doen maak u gebruik van online boekhoudpakket waarmee wij werken of een eigen pakket waarbij u ons kantoor toegang geeft tot uw administratie waardoor wij samen met u uw administratie kunnen doen.
Hoe dat in zijn werking gaat hangt helemaal af van uw wensen en wat wij kunnen.
Wij hebben ervaring met het werken met diverse boekhoudprogramma’s zoals; SAP, Exact online, Imuis, Informer en Snelstart.

Loonadministratie

Heeft u nog steeds een aparte boekhouder en loonaministrateur? Dan is het tijd voor verandering. Ook voor uw loonadministratie kunt u bij De Internetboekhouder terecht. Het ook door ons laten uitvoeren van uw loonadministratie heeft zeker voordelen voor u als u ook al uw boekhouding bij ons heeft ondergebracht. Na de eenmalige opzetkosten van € 75, – Betaald gewoon een vast tarief voor uw boekhouding inclusief loonadministratie. Wij doen alleen de loonadministratie van ondernemingen waar wij ook de boekhoudhouding voor verzorgen.

De internet boekhouder

Contact

Raoul Wall Bergstraat 66
1102 AX Amsterdam

T: 06-54386974
E: roberto@deinternetboekhouder.nl

Chamber of Commerce number: 69602921
VAT number: NL122806220B02