Advies

Iedereen heeft te maken met belastingen. En met de voortdurende veranderingen die inherent is voor de belastingwetgeving. Als u streeft naar maximale resultaten ontkomt u er niet aan de fiscale ontwikkelingen continu bij te houden. De belasting experts van De Internetboekhouder.nl zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de belastingwetgeving..

Werkwijze

Voor met bepalen van uw fiscale positie en het geven van fiscaal advies werkt De Internetboekhouder met een multidisciplinair team bestaande uit fiscalisten en andere financieel deskundigen.
Dit brengt met zich me dat de gehele fiscale en financiële positie van u zelf en uw onderneming onder de loep wordt genomen.
Onze adviseurs richten zich op Zelfstandige professional en kleine ondernemingen ongeacht de sector waarin zij werkzaam zijn.

Bezwaar

Als u het niet een bent met een door de inspecteur opgelegde aanslag kunt u bezwaar aantekenen.
De Internetboekhouder kan voor u dit bezwaar indienen.

Beroep

Als uw be\waar wordt afgewezen is het mogelijk om bij de rechter beroep in te dienen wanneer u niet eens bent met de afhandeling van uw bezwaar door de inspecteur.
Informeer naar de mogelijkheden die uw heeft bij de Internetboekhouder.

Middeling

Als er in de afgelopen jaren veel schomelingen zijn geweest in uw inkomen dat het zijn dat middeling voor u een optie kan zijn. Wilt u meer weten over het middeling neem dan contact op met de internetboekhouder.

De internet boekhouder

Contact

Raoul Wall Bergstraat 66
1102 AX Amsterdam

T: 06-54386974
E: roberto@deinternetboekhouder.nl

Chamber of Commerce number: 69602921
VAT number: NL122806220B02