Aangiften 

De Internetboekhouder heeft jaren lange ervaring met het doen van belastingaangiften niet alleen voor ondernemingen maar ook voor particulieren.

Bij u thuis

De Internetboekhouder heeft jaren lang ook aangiften voor particulieren aan huis gedaan.
Gegeven de laatste ontwikkelingen, komt de Internetboekhouder indien nodig alleen het eerste jaar bij thuis bij nieuwe klanten. In de daarop volgende jaren kunt u de Internetboekhouder machtigen om uw vooringevulde aangiften van de belastingdienst te mogen ontvangen. De internetboekhouder kan dan aan de hand van deze VIA en door u geleverde stukken deze VIA controleren aanvullen en voor u indienen.

Bij ons op Kantoor

De Internetboekhouder houd geen kantoor meer aan en werk voor 95% digitaal.
Het is echter wel mogelijk om op diverse lokaties afspraken te maken. Wij doen dus geen aangiftes meer op kantoor.

Digitaal

Op verzoek kunt u van de Internetboekhouder een cecklist ontvangen. Aan de hand van deze cecklist kunt u de benodigde stukken voor het doen van uw aangiften mailen naar De Internetboekhouder. Waarna De Internetboekhouder uw belastingaangifte voor u kan en za verzorgen.

Via de Post

Op verzoek kunt u van de Internetboekhouder een cecklist ontvangen. Aan de hand van deze cecklist kunt u de benodigde stukken voor het doen van uw aangiften per post naar De Internetboekhouder sturen waarna De Internetboekhouder uw belastingaangifte voor u kan en za verzorgen.

De internet boekhouder

Contact

Raoul Wall Bergstraat 66
1102 AX Amsterdam

T: 06-54386974
E: roberto@deinternetboekhouder.nl

Chamber of Commerce number: 69602921
VAT number: NL122806220B02